- Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2017

Tisztelt Szülők!

Járványügyi szabályzat 2020. augusztus 31-től, kiegészítve 2020. szeptember 8-án az EMMI VIII/5222-1/2020/KOAT miniszteri módosításaival és az Operatív Törzs illetve Magyarország Kormányának további rendelkezéseivel.

A teljes Járványügyi szabályzat letöltéséhez kattintson ide!

 

Tisztelt Szülők!

Örömmel tudatom, hogy a járvány egyelőre továbbra sem veszélyezteti közvetlenül az iskola nevelő-oktató munkáját. Kis számban volt beteg kollégánk és volt/van beteg diákunk is, de gócpont nem alakult ki az iskolában. Több hiányzónk van, de ez egyéb betegségek miatt, illetve kontakt állapot okán fordulhat elő. Ezúton is kívánok minden érintettnek mihamarabbi gyógyulást!

A szigorú járványügyi szabályok betartását a továbbiakban is kérem, sajnos a minimum a jelenlegi állapot fenntartásához ez elengedhetetlen!

A jövő hétfőre – november 23. – tervezett fogadónap elmarad, kérem, hogy digitális forrásokon, vagy telefonon keresztül kommunikáljanak kollégáimmal!

Dicsértessék a Jézus Krisztus! 

Käfer György - igazgató

 

Tisztelt Szülők! 

Bizonyára Önök is értesültek arról, hogy november 11-e éjféltől bizonyos - a helyi önkormányzatok által meghatározott - közterületeken kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata. Déri Tibor polgármester szabályozása szerint a IV. kerületben többek között a köznevelési intézmények bejáratától számított 20 méteren belül is kötelező a maszkviselés. 

Ennek értelmében kérem, hogy az iskola udvarára belépve, annak teljes területén veseljenek maszkot - ami egyébként a jelen időszakban minden közterületen ajánlott! 

Köszönöm megértésüket! 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

 

Tisztelt Szülők!

Dr. Kásler Miklós Miniszter Úr kiegészítette az augusztusban kiadott COVID járvánnyal kapcsolatos útmutatót.

Ennek két elemével módosítottuk iskolánk járványügyi szabályzatát, melyet levelemhez mellékelek! A mellékletet ide kattintva tudják megtekinteni.

Mindenkinek jó egészséget kívánok és kérem, tartsuk be mindannyian az előírásokat és vigyázzunk egymásra és magunkra!

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Käfer György - igazgató