- Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2017

Tisztelt Szülők!
 
A nyár folyamán ügyintézési lehetőség 2 napon lehetséges: július 11., augusztus 8. szerdai napokon 9-13 óra között.
A júliusi napon talán az iskolában, amennyiben ez változik, levélben értesítem Önöket, az augusztusi napon az óvodában (Erzsébet utca 30.)
A tanévnyitó Veni sancte augusztus 31-én, pénteken 17 órakor lesz, a kertvárosi templomban lesz (IV. Rákóczi tér 4-8.)
Üdvözlettel:
 
Käfer György - igazgató

Gyönyörűen feldíszített épület, virágok, lufik, műsorral készülő alsóbb évesek és tarisznyás fiatalok. Ezek a ballagás félreérthetetlen jelei. Mosolyok és könnyek, gyönyörű dalok, versrészletek és képek, a lufik elengedése közben elhangzó „Hajrá magyarok”, csinos/jóképű ifjú ballagók. Ezek a mi ballagásunk félreérthetetlen jelei. Az utolsó tanítási héten, szerdán délelőtt elköszöntünk a nyolcadik osztálytól. Hiányozni fognak.

Néhány kép az eseményről a fotóra kattintva

Hagyományos év végi sportnapunkat idén az utolsó tanítási héten, kedden tartottuk. A felsős gyerekek először az Újpest atlétikapályáján ugrottak, dobtak, futottak, ügyeskedtek – megmutatták egymásnak mire képesek. A váltófutás és a – már az iskola tornatermében zajló – zsinórlabda, illetve röplabda mérkőzések hangulata fergeteges volt, a játékosok és a szurkolók is igazán komolyan vették feladatukat. A fotóra kattintva további képeket tekinthet meg, itt pedig a videót nézhetik meg.

 

A Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola "Rügyecske" rajz- és kerámia szakkörének bemutatkozása. Ide kattintva képekben tekinthetik meg a kiállítást, itt pedig a megnyitót nézhetik meg!