- Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2017

Tisztelt Szülők!

A tanévnyitó szentmise időpontját a járványügyi helyzet és az időjárási előrejelzések értelmében a következőképpen határoztuk meg: 

Augusztus 31-én hétfőn, 18 órakor lesz az Újpest Kertvárosi templomban az alsó tagozatosok (1 – 4. osztályosok) számára a tanévnyitó szentmise és az első osztályosok fogadása.

Szeptember 1-én, kedden reggel 8 órakor lesz szintén az Újpest Kertvárosi Templomban a felső tagozatosok számára a tanévnyitó szentmise.

Mindkét szentmisére családonként maximum két hozzátartozót várunk szeretettel!

A tanévnyitó szentmiséken kérjük, hogy a megszokott ünneplő ruhában (sötét alj, fehér felső és nyakkendő illetve sál) jelenjenek meg a tanulók és akinek van, vegyen fel orrot és szájat takaró maszkot. Kérem, használják a templomban kihelyezett kéz fertőtlenítőket!

Nyomatékosan kérjük, hogy csak olyan személyek vegyenek részt a szentmisén, akik az elmúlt 14 napban nem voltak kockázatos országban, nem voltak kapcsolatban covid fertőzésben szenvedő emberrel és nincs tudomásuk arról, hogy légúti megbetegedésük, lázuk lenne!

Szeptember elsején reggel a szokott rend szerint 7,45-ig várunk minden alsó tagozatos gyermeket az iskolába. Az első osztályosokat az eddigi szokás szerint szeptember 4-ig az osztályig kísérhetik a szülők, ezt kivéve a járvány helyzetre való tekintettel nyomatékosan kérjük, hogy a szülők lehetőleg csak az épület bejárati ajtajáig kísérjék a gyermekeket!

A héten elkészül az iskola járvánnyal kapcsolatos protokollja, melyről tájékoztatom Önöket!

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Käfer György - igazgató