- Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2017

Az őszhöz hasonlóan a téli hónapok is eseménydúsan teltek. Nagyon szép, lelkiekben, cselekedetekben gazdag adventi napokat éltünk. Minden osztály korának, képességének megfelelően vette ki részét a „jócselekedetekből”. Volt pásztorjáték, élelmiszer csomag gyűjtés, látogatás idősek otthonában, jótékonysági teadélután és még ki tudja mennyi minden.

Karácsony előtti lelki napunkon Jézus sokféle neve volt a vezérfonalunk, figyelmes Szentírás olvasásra ösztönözve. Erről régebbi cikkünkben olvashattak, az eseményről készült képeket is ott tekinthetik meg.

A félévi értesítők kiosztása, a központi felvételik megírása után vidám mulatozással pihentek diákjaink. Hagyományainknak megfelelően külön volt alsós és felsős farsangi program. Felsőben igazi rongyosbál volt, a Somodi család jóvoltából fergeteges táncbemutatóval, hatalmas fánkversennyel és még azt is megmutathatta mindenki, hogy milyen ügyesen ropja a country táncot.

Farsang elmúltával csendesebb, tanulósabb napok, hetek következnek, de az igazi tavasz beköszöntével további számos érdekes eseménynek nézünk elébe.

 Válogatás az eseményekről készült fotókból:

pásztorjáték:

 

jótékonysági teadélután:

alsós farsang:

 felsős farsang:

fotók:

 felsős farsang:

videó:

Nézelődjenek kedvükre!