- Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2017

Tisztelt Szülők!

Szeretettel köszöntök minden régi és új családot az új tanév megnyitása alkalmából!

Intézményünk megkapta a hivatalos útmutatót a tanév elkezdésének feladatairól. A takarítás, fertőtlenítés zajlik az épületben.

Az első hivatalos, mindenkit érintő tennivaló, a szeptemberi ebédbefizetés.

Ennek időpontja:

Augusztus 25. 13.00-17.00, Augusztus 26. 7.30-13.00.

Pontos összegeket nem tudok most írni, mert az előző tanévről bent maradt összegek jóváírásra kerülnek. Az átutalással fizetők a számlát augusztus 27-én fogják megkapni.

Az iskolánkba újonnan beiratkozott gyermekek szüleit kérjük első alkalommal a készpénzes befizetési alkalmakra jöjjenek, az adatok és a számlaszám tisztázása után a továbbiakban számukra is biztosított lesz az átutalásos fizetés igény szerint,

A központi utasítások értelmében kérjük, hogy a szülők az iskolaépület területére csak védőmaszkban lépjenek be, használják a portánál elhelyezett kéz fertőtlenítőt!

A tanévnyitó szentmise augusztus 31-én délután lesz, helyszíne és időpontja még nem tisztázott. Függ az aktuális járványügyi helyzettől, és az időjárástól, mivel szeretnénk szabad téren tartani.

Szeptember elsején reggel a szokott rend szerint 7,45-ig várunk minden gyermeket az iskolába. Az első osztályosokat az eddigi szokás szerint szeptember 4-ig az osztályig kísérhetik a szülők, ezt kivéve a járvány helyzetre való tekintettel nyomatékosan kérjük, hogy a szülők lehetőleg csak az épület bejárati ajtajáig kísérjék a gyermekeket!

Az ünnepekre jó pihenést kívánok, és amint újabb információk adódnak, azokról azonnal tájékoztatom Önöket!

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Käfer György - igazgató