- Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2017

2018/19-as tanév 1/a osztály névsorának megtekintéséhez kattintson ide!

Osztályfőnök: Brunáry Lajos

 

2018/19-es tanév 1/b. osztály névsorának megtekintéséhez kattintson ide!

Osztályfőnök: Czerovszkiné Riesz Bernadett

Március 14-én végre a közönségnek is bemutathattuk a műsort, melyre oly sokat készültünk.

Az eseményről a Magyar Kurír hosszú cikkben számolt be, amelyet a képre kattintva olvashatnak.

Ide kattintva megtekinthetik az 1848. március 15 –i megemlékezés videó felvételét, melyet Kánnár Jánosné (Kati néni) készített.

 

Az őszhöz hasonlóan a téli hónapok is eseménydúsan teltek. Nagyon szép, lelkiekben, cselekedetekben gazdag adventi napokat éltünk. Minden osztály korának, képességének megfelelően vette ki részét a „jócselekedetekből”. Volt pásztorjáték, élelmiszer csomag gyűjtés, látogatás idősek otthonában, jótékonysági teadélután és még ki tudja mennyi minden.

Karácsony előtti lelki napunkon Jézus sokféle neve volt a vezérfonalunk, figyelmes Szentírás olvasásra ösztönözve. Erről régebbi cikkünkben olvashattak, az eseményről készült képeket is ott tekinthetik meg.

A félévi értesítők kiosztása, a központi felvételik megírása után vidám mulatozással pihentek diákjaink. Hagyományainknak megfelelően külön volt alsós és felsős farsangi program. Felsőben igazi rongyosbál volt, a Somodi család jóvoltából fergeteges táncbemutatóval, hatalmas fánkversennyel és még azt is megmutathatta mindenki, hogy milyen ügyesen ropja a country táncot.

Farsang elmúltával csendesebb, tanulósabb napok, hetek következnek, de az igazi tavasz beköszöntével további számos érdekes eseménynek nézünk elébe.

 Válogatás az eseményekről készült fotókból:

pásztorjáték:

 

jótékonysági teadélután:

alsós farsang:

 felsős farsang:

fotók:

 felsős farsang:

videó:

Nézelődjenek kedvükre!

Gratulálunk eredményesen versenyző diákjainknak!

Részletek a képre kattintva.

A leendő elsősöknek még két alkalommal 2016. március 9-én és 16-án 17 órai kezdettel ismerkedő foglalkozást tartunk Langné Urbán Erzsébet és Hoffmanné Benke Ágnes tanítók vezetésével. A plakát itt látható!

Szeretettel várjuk a gyermekeket!

A képre kattintva „Olvasni jó” programunkról olvashatnak.